05.06.2024.

10:19

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile, ATA Images

Džet set

"Priča da će brinuti o detetu, ali čim izađu blokiraće je": Janjušev bivši tast opleo po njemu i Aneli: "Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima"

Aneli Ahmić je u ponedeljak uradila dva testa trudnoće, koji su potvrdili da je zadrugarka u blaženom stanju. Marko Janjušević je ostao zatečen nakon te informacije, jer su on i Ahmićeva bili u žestokom sukobu, ali kada su saznali da će uskoro postati roditelji, brže-bolje su se izmirili i zakopali ratne sekire.

Tim povodom se sada oglasio i Majin orac, Taki Marinković, koji je uveren da će Aneli proći kao i njegova mezimica, koja je takođe bila trudna sa Janjušem.

- Oni su aktivno radili na bebi tako da me vesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna nije se javljao na telefon, sada priča da će brinuti o detetu, ali Aneli će proći kao i moja ćerka - blokirana - rekao je Taki.

Informer

 

- Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje. Kako se završi rijaliti on ode na more gde izlazi i kocka se, koliko vremena provodi sa detetom?! Isto tako i Aneli, ona u rijalitiju a malu ćerku joj čuvaju drugi. Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo - zaključio je Taki.