Autor: Informer/A.S.

05.06.2024.

22:51

Foto: Informer

Džet set

Asmin spremio poklon za Aneli i Janjuša! Durdžić javno ismejao rijaliti par, neće im biti svejedno zbog njegovog gesta (FOTO)

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je u ponedeljak odradila dva testa za trudnoću koja su pokazala da je u drugom stanju, a danas je otišla i na ginekološki pregled, gde je ustanovljeno da je trudna već 6 nedelja. 

Informer

 

Marko Janjušević Janjuš je bio prvo van sebe nakon saznanja da će postati otac, a kako dani prolaze on je sve srećniji zbog prinove u porodici. Nakon što se vratila sa pregleda, Marko i Aneli su non-stop pričali o bebi, i tom prilikom su ustanovili da bi voleli da dobiju sina, jer oboje već imaju ćerke

Bivši Anelin partner, Asmin Durdžić danas se oglasio na svom Instagram profilu i javno potkačio rijaliti par. Naime, on je pokazao kakav poklon sprema Ahmićevoj i Janjuševiću. 

Informer

 

- Počeo sam danas sa izgradnjom "Vila Janjušević" malo da ih poguram, da imaju gde po izlasku, pošto si me sinoć ponovo potkačio, evo ti kontejner od mene za babine - napisao je Asmin na svom storiju uz fotku montažnog kontejnera.