08.06.2024.

17:28

Foto: printscreen

Džet set

Sada je sve jasno! Aleksandra Nikolić otkrila sve o odnosu sa Filipom Carem! Jednom slikom svima dala do znanja kako stoje stvari!

Alekasndra Nikolić i Filip Car nedavno su ponovo zagazili u turbulentan period svog odnosa, a rijaliti pobednica sada je pokazala kako stoje stvari.

Informer

 

Naime, Aleksandra i Car su se pre nekoliko dana otpratili sa Instagrama te mnoge naveli na mišljenje da je došlo do raskida.

Ipak, Nikolićeva je poslednjim oglašavanjem potvrdila da je među njima sve u najboljem redu.

Aleks se oglasila na svom Instagram profilu i objavila fotografiju na kojoj Filip ljubi njihovu ćerkicu.

- Moje dve ljubavi - napisala je uz sliku koja je mnoge raznežila.

Informer

 

"U trendu je da se blokira partner nakon svađe"

Filip Car se oglasio nakon njihovog navodnog raskida i otkrio šta se desilo.

- Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porečkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenicu. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokumentaciju za dete, jer države zvane "još jedan papir", uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama  okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se proimenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažnju na nas, ali je**ga, šta da radim - rekao je Car za Pink.rs.