10.06.2024.

08:16

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Za nju je takmičenje završeno! Skandalozna učesnica izbačena iz "Elite", pa osula paljbu po bivšem dečku (VIDEO)

Nedelja je u rijalitiju "Elita" rezervisana za izbacivanje, pa je tako sinoć takmičarka sa najmanjim brojem glasova, Sneža Jovičić, poznatija kao Kušadasi, zauvek napustila imanje u Šimanovcima. 

Ona je u rijaliti ušla sa dečkom, Darjanom Radomirovićem, sa kojim je raskinula tokom učešča, a onda su se pojavile brojne optužbe na njen račun. 

Informer

 

Sneža Kušadasi je odgovarala na tvrdnje koje je o njoj javno iznosio njen partner, a onda šokirala priznanjem da je imala trojku, i to sa njenim dečkom i njegovim najboljim drugom.

Po napuštanju imanja u Šimanovcima najpre je govorila o raskidu sa Radomirovićem.

- Ja sam bila iskrena u svakom trenutku, počeo je da flertuje sa Sarom Marbeljom, sa Miljanom... Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada sa drugim ljudima - rekla je Snežana.

Informer

 

Na pitanje da li je Radomirović našao naivnu i glupu kako mu je Sneža u jednom trenutku poželela, sada već bivša učesnica "Elite", je odgovorila:

- Našao je agresivnu i histeričnu, mislim na Miljanu, nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: "Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu", nisam srela goru osobu od njega i Marinkovića - zaključila je Jovičićeva