Autor: Informer/K.Ć.

11.06.2024.

16:04

Foto: Ilustracija

Džet set

Nakon što je Ermina raskrinkala Sandru Rešić i Mateu, oglasila se tiktokerka: "Dokaza je mnogo, zagrebana je tek površina"

 

Bivša zadrugarka i bivša Matorina prijateljica, Ermina Pašović, bila je gošća u emisiji kod Dušice Jakovljević, te je raskrinkala Sandru Rešić, ali je iznela i detalje afere Anite Stanojlović i Matee Car.

Ermina je osula paljbu po Sandri, a pogotovu zbog toga što se ona čula sa Mateom sve vreme, čak ju je vodila kod Đedovića u stan i pripremala je za suočavanje u "Eliti", a čak joj je pozajmljivala i svoj auto. Pašovićeva je sinoć imala priliku i ušla u "Šiša bar", te je sve ispričala Jovani i Marku.

Informer

 

- Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo - rekla je ona i nastavila:

Informer

 

- Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Sandra je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude...Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.

Informer

 

Nakon haosa na imanju u Šimanovcima, oglasila se Matea i otkrila da je ovo samo početak rata i da ona ima dokaze za sve.

- Spavala sam sinoć, radni narod legne rano, šta da kažem... Ermini hvala na svemu, hvala joj što mi je otvorila oči i izvela na pravi put, a to je put istine. Dokaza je mnogo, zagrebana je tek površina - poručila je Matea za "Pink".

Informer