17.06.2024.

12:22

Foto: Foto: kcnis.rs/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Mariji Kulić pozlilo, završila u Urgentnom centru! Oglasila se za Informer, pa otkrila šta se dogodilo

Rijaliti učesnica Miljana Kulić već godinama vodi život pred kamerama televizije Pink, a njena majka Marija Kulić je takođe bila učesnik u nekoliko sezona.

Informer

 

Međutim, s obzirom na to da Marijino zdravstveno stanje nije kao što je bilo pre, odlučila je da više ne ulazi u rijaliti, te da ćerku gleda isključivo na televiziji.

Miljana, s druge strane, takođe prolazi kroz težak period, a priznanje njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole da je zaljubljen u njenu cimerku Stefani Grujić ju je potpuno dotuklo.

Informer

 

Miljana je doživela nervni slom i isplakala more suza, a Marija je za Informer otkrila da joj je danas pozlilo te da je završila u Urgentnom centru.

Informer

 

- Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše - rekla je ona ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Iako nije poznato zbog čega joj je pozlilo, s obzirom na to da je više puta završavala u Urgentnom jer se potresala dešavanjima u rijalitiju, ne bi čudilo da je i ovaj put Kulićeva previše emotivno doživela ćerkine nervne slomove i patnju.

Podsetimo, jutros su Stefani i Zola završili u istom krevetu, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDE.