Autor: Informer/A.S.

17.06.2024.

23:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ne može da bude pored sina duže od pet minuta!" Ivan se obrušio na Miljanu, ne zaustavlja se: "Bezosećajna je i kleptomanka"

Učesnici "Elite" su danas imali zadatak da izaberu najbezosećajniju osobu u Beloj kući. Sledeći na redu koji je imao reč bio je Ivan Marinković

Marinković nije štedeo reči, pa se tako obrušio na majku svog deteta, Miljanu Kulić. On je između ostalog udario na njeno majčinstvo, rekavši da ona "ne može duže od pet minuta da bude pored sina". 

Informer

 

- Najbezosećajnija osoba koju sam upoznao je Miljana Kulić, majka koja nema starateljstvo. Ona je mene iskoristila da se pojavi na televiziji. Svojim očima sam video kako ne može da podnese Željkovo prisustvo duže od pet minuta. Ona je najbezosećajnija jer je pevala Janjušu pesmu "Brate, moj", kleptomanka je, krade pare, hranu... - nabrajao je on, između ostalog.

Takođe, pored Miljane, Marinković je potkačio i Ahmićevu. 

Informer

 

- Asmine, svaka čast kako se izdržao, ja prepoznajem ovakve smradove od žena. Ona je bezosećajna prema samoj sebi jer govori da želi da leži, odmara i da joj ne treba svađa, ali želi da uđe u svađe. Što onda da imamo osećaj prema njoj? Nisam joj ja napravio dete - rekao je on. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.