Autor: Informer/K.Ć.

20.06.2024.

12:34

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Maja Nikolić oplela po Janjuševiću: Pevačica otkrila i kakve joj je poruke slao pre ulaska u rijaliti

O Marku Janjuševiću su krenule da kolaju razne priče, a jedna od njih je da se mnogim devojkama i ženama javljao i tražio im novac. Par devojaka su se i javno oglasile i potvrdile te spekulacije. 

Popularna pevačica Maja Nikolić, bila je gost u jednoj emisiji, gde je komentarisala odnos između Marka i Aneli Ahmić, o njenom abortusu, pa je onda rekla i kakav je Janjuš. Tada je pevačica rekla kako bi mu nalupala šamare, ali je otkrila i da joj je on pisao pre ulaska u "Elitu".

Informer

 

- Majo nas dve smo dosta komentarisale dok smo gledale prilog Janjuša i Aneli Ahmić - rekla je voditeljka.

- Strašno, Aneli nije Majin kalibar. Maja je opasnija, ja ne znam zašto me ne puste da uđem unutra i da popričam sa njim. Ja bih mu lupila šamar. Ona nije normalna, ona ima dete, a priča mu da će abortirati. Potpuno nisu svesni da su pred kamerama. On je pukao za njom, to je tako dobra i moćna igra. Ovo je nešto što vidimo njen nivo svesti, kako možeš tako da kažeš? Mene je tako sramota, mi smo se čuli. Slao mi je poruke kad ćemo kafa, piće? - rekla je Maja.

Informer

 

- Da li si čula priče da je tražio novac od žena? - upitala je voditeljka.

- Ne, on je bezopasan. Žene ako su glupe nek mu daju. Ja mislim da taj zatvoren prostor posle toliko meseci od ljudi napravi monstrume. Dve nezrele osobe su došle u situaciju da ispričaju da li će se očistiti ili ne. Ovo je bolje od španske serije, oni kao da odlučuju o trešnjama, a ne o detetu - rekla je Maja u emisiji "Pitam za druga".

Informer