20.06.2024.

22:36

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Džet set

Aneli odlučna u nameri da prekine trudnoću! Evo kada je Ahmićevoj zakazan abortus

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša od početka rijalitija intrigira javnost, a posebno nakon što je potvrđeno da je ona u drugom stanju. Posle mnogo turbulencija i svađa Aneli je saopštila da je donela odluku da abortira iako je tu odluku često menjala.

Informer

 

Danas je nakratko napustila rijaliti, i uputila se na redovnu kontrolu kod ginekologa, jer kako je sama priznala trudnoća joj je visokorizična zbog čega je dobila i terapiju. 

Ahmićeva se posle ginekološkog pregleda i terapije vratila na imanje u Šimanovcima, a njena odluka da prekine trudnoću postala je definitivna.

Informer

 

Svađe sa Janjušem su preovladale, te je donela odluku da ode na abortus i to sutra ujutru u 10 časova i 30 minuta, piše Pink.rs.

Podsetimo, Aneli i Janjuš razgovarali su o njenoj trudnoći pre dva dana. Tada je Ahmićeva svom partneru saopštila da želi da abortira, a on je burno reagovao. Bivši košarkaš je tada doživeo nervni slom i u dvorištu "Bele kuće" jaukao na sav glas i plakao. Kada se malo smirio, on je otišao kod Ahmićeve da je moli da ne abortira, ali ona o promeni odluke nije želela ni da čuje.