Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

13:29

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Uopšte ne mari za bivšu devojku! Dok Aneli pati zbog prekida trudnoće i raskida, Janjuš ima druge planove: "Jedva čekam da krenem u novi život!"

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je sinoć za crnim stolom govorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i o trudnoći koju je nedavno prekinula. 

Informer

 

Ona je ispričala da se ne kaje što je abortirala dete, ali da joj je mnogo teško, jer zna da će nakon izlaska iz Bele kuće trpeti osudu javnosti zbog svog postupka. Pored toga, ona je dodala da je Asmin mnogo bolji bio prema njoj, kao i da je uopšte nije ostavljao dok je bila trudna sa ćerkicom Norom, što nije slučaj sa bivšim košarkašem. 

Voditelj Milan Milošević je zatim dao reč Janjuševiću, koji je osudio Ahmićevu da je iznosila laži. 

Informer

 

- Janjuše da čujemo tebe? - pitao je Milan.

- Nemam šta da kažem, mi smo završili odnos, ovo što ona priča su neistine. Jedva čekam da se ovo završi i da krenem u novi život - rekao je Janjuš.

- Što svaljuješ krivicu na druge ljude da su krivi za abortus? - pitao je Milan.

Informer

 

- Rekao sam da su samo potpomogli, sve što ona govori govori o sebi. Sad me ne interesuje, nemam ništa da kažem. Gotovo je sad, samo treba izaći nastaviti da se živi posle ovoga. Pravdati se više neću ni minut - rekao je Janjuš, dok ga je Aneli slušala sa suzama u očima. 

Detaljnije možete pogledatiu videu ispod.