Autor: Informer/A.S.

27.06.2024.

11:51

Foto: E-Stock

Džet set

Stiže tužba za Anđela Rankovića! Rijaliti učesnik saznao informaciju u programu uživo, zbog ovoga mora na sud

Učesnica rijalitija "Elita" i supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić Marinković, je sinoć za crnim stolom rekla da će tužiti Anđela Rankovića

Informer

 

Naime, Jelenu je razbesnelo to što je Ranković izneo neistine u vezi nje i njene porodice, te je zbog toga odlučila da se obračuna sa Anđelom na sudu. 

- Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje - rekla je Jelena, a Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Informer

 

Podsetimo voditelj Milan Miloševič nedavno je u emisiji "Pretres nedelje" podigao Anđela Rankovića, koji je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

- Ivan Marinković je ponovo počeo da pije alkohol, a pričalo se da ga je ona izlečila i da je on sa njom totalno drugačiji. Pričalo se o tome da se popravila, a pokazala je da je nasilnica. Na kraju, ona se bori za potomstvo, a podržava Ivana u svim lošim stvarima koje radi majkama i u ophođenju prema tuđoj deci - rekao je Anđelo.