03.07.2024.

11:21

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Neodoljiva je, čekamo pravi trenutak!": Indi Aradinović i Zoran Marjanović opet uhvaćeni zajedno, evo kako su reagovali kad su ugledali novinare!

Indi Aradinović i Zoran Marijanović, o čijoj navodnoj vezi mediji bruje, ne razdvajaju se. Štaviše, zajedno su i poslovno i privatno.

Naime, novopečeni par svako veče vredno radi u jednom studiju, ispred kojeg ih je zatekla i novinarska ekipa.

Informer

 

Tačno u 21 čas Indi i Zoran su došli da preslušavaju nove pesme koje zajedničkim snagama pripremaju, kako bi se pevačica u velikom stilu vratila na estradu.

I jedno i drugo su se iznenadili kada su ugledali novinare.

- Otkud vi? Dobro došli! Imate dobre izvore, čim ste saznali kad dolazimo. Najbolja muzika se stvara u večernjim časovima - rekla je Indi, a potom se Zoran nadovezao:

Informer

 

- Nisam vas očekivao, ali drago mi je da vidite šta spremamo.

Indi je odmah ušla u gluvu sobu i počela da peva, a Zoran je uživao dok ju je gledao i slušao:

- Ovakava energija i harizma se retko viđa na estradi. Indi je neodoljiva u svakom smislu. Lepo peva, jos bolje izgleda i čekamo samo pravi trenutak da ljudima pokazemo nove pesme - rekao je kompozitor.

Informer

 

Iako ni jedno ni drugo nisu potvrdili da su u vezi, prema rečima onih koji su proveli vreme sa njima emocije se osećaju u vazduhu. Zoran je zatim pustio nove melodije koje sprema za pevačicu, dok ih je Indi oduševljeno preslušavala po ko zna koji put.

- Što više slušam, sve mi je bolje. Zoran je maher u svom poslu. Ne mogu da dočekam da sve objavim. Saradnja sa njim mi je uvek donosila dobru energiju i sigurna sam da ce tako biti i ovaj put.