Autor: Informer/K.Ć.

06.07.2024.

10:37

Foto: Youtube printscreen

Džet set

Ivan Marinković najavio razvod: Ne može više da trpi svoju suprugu, prešla je svaku granicu

 

Otkako su Jelena Marinković i Uroš Rajačić bili u zatvoru, sve se u "Beloj kući" promenilo. Jelena se jednom prilikom poverila Stefani kako su joj se javile emocije prema Rajačiću, ali i da su bili intimniji u ćeliji, a sada je sve to izašlo na videlo. Supruga Ivana Marinkovića je od tada u žiži javnosti i glavna tema razgovora.

Informer

 

Noćas su mnogi cimeri ustali i potvrdili kako su primetili da nešto postoji između Jelene i Uroša, dok njih dvoje nisu ni priznali, ni negirali. Marinkovićeva je sve vreme pokušavala da vrda sa odgovorima, te je prebacivala stalno temu i ukazivala na Ivanovo ponašanje, a to su mnogi primetili, čak i on.

Informer

 

Bračni par se žestoko posvađao onda, a kako vreme prolazi, u Ivanu se sve više bude sumnje da ga je supruga prevarila u rijalitiju. 

- Ivane praviš me mutavom, kao da ne znam šta ja da kažem - rekla je Jelena.

- Jelena da li ovim što se priča, tebe Ivan supitava? - upitao je Darko.

- Ja imam dosta godina, meni niko ne govori šta ja da radim, ja sve znam. Meni je bilo loše prošle godine kada je on ove konzumirao Alkohol. On je užasan otkako opet pije. Ne pije on mnogo, ali vidii se, sada sam ga pustila da pije tokom žurke - rekla je Jelena.

Informer

 

- Jesi ti normalna, šta ti pričaš o alkoholu - dodao je Ivan.

- Koliko si se putala žalila Stefani na Ivana? - upitao je Darko.

- Milion puta - dodala je Jelena.

- Je l tako? Razvodim se od tebe - dodao je Ivan.