08.07.2024.

09:57

Foto: Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

Džet set

"Ludim od tvog prisustva...": Đedović pokazao poruku koju je Jelena poslala Urošu, evo šta mu je napisala! (VIDEO)

Rijaliti učesnik Uroš Rajačić je sinoć voditelju "Elite" Darku Tanasijeviću priznao da je bio intiman sa Jelenom Marinković, a sada je Marko Đedović pokazao jednu od brojnih poruka koje su njih dvoje razmenjivali iako je ona udata za Ivana Marinkovića.

Marko, kojeg je Ivan optuživao da je njegovoj ženi namestio aferu kako bi mu se osvetio, s osmehom je dokazao da ništa nije lagao, a u likovanju mu se pridružio i Anđelo Ranković.

Informer

 

- Ludim.. Od tvog prisustva paranoja je prošla... Nadam se da se bar blizu osećaš kao ja... Želim te... Baš - glasila je poruka koju je Jelena Marinković napisala Rajačiću.

Đedović se zatim gledajući u kameru obratio Ivanu.

Informer

 

- Pozdrav za Ivana. Evo dokaza da li sam ja nešto namestio ili nisam. Veliki pozdrav za Marinkovića i sada već njegovu bivšu ženu. Anđelo možeš da mahneš jednom, pošto ste ti i Anita u fejk odnosu  - rekao je Marko i pozvao Anđela Rankovića da mu se pridruži:

- Ćao Ivane, srećno! Sve najlepše - rekao je Anđelo kroz smeh.

Informer

 

Ranković je sa Đedovićem nastavio da ismeva Ivana, koji će sutra saznati istinu o svojoj supruzi.

- Kad sam pričao da je u poslovno-partnerskom odnosu, on je pričao da sam ja u fejk vezi - rekao je Anđelo.

Informer

 

- Ovo ja nisam mogao da namestim. Rukopis Jelene Marinković, odnosno Ilić. Kako ih razbucam za sekund... Hoću naslov: "Đedović razvalio opoziciju". Sad ću da objasnim na intervjuu kako sam podvalio koske svima šta da rade i svi su u mojoj službi radili protiv svojih prijatelja - rekao je Marko kroz smeh, a Ranković se nadovezao:

- E, Ivane, Ivane... Ko će sad da te leči od alkoholizma?

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.