08.07.2024.

18:34

Foto: RTV Pink/logo

Džet set

Oni su finalisti Elite! Stiglo zvanično pismo Velikog šefa u Belu kuću, njih 28 se bori za prvo mesto i nagradu od 100.000 evra!

Finale rijalitija "Elita" održaće se 13. jula, a danas je objavljen spisak svih finalista.

Danas je u Belu kuću stgilo pismo produkcije u kojoj je saopšteno ko su finaliste "Elite" koji se bore za prvo mesto.

Informer

 

- Draga naša elito, pre 316 dana se u "Elitu" uselilo vas 56… Od tog dana do danas skoro 80 takmičara je učestvovalo u ovom projektu, a sada, skoro deset meseci kasnije, ima vas 28. Činjenica da ste sada u "Eliti" i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori da ste već postigli ogroman uspeh i da ste stigli skoro do samog kraja ovog takmičenja - stajalo je u pismu.

Informer

 

- Želimo od srca da vam čestitamo i kažemo da smo veoma ponosni na sve vas. Sada jedino ostaje da vas zvanično obavestimo da ste postali FINALISTI "ELITE" i da će veliko SUPERFINALE biti 13. jula, sa početkom u 21 čas. Takođe, obaveštavamo vas da su zvanično otvorene linije za glasanje i da je sada sve na gledaocima i da jedino od njih zavisi ko će u subotu izaći iz "Elite" kao pobednik. Želimo vam mnogo sreće. Pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismo.

Podsetimo, u septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Rijaliti "Farma" krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine

Tagovi: