09.07.2024.

11:24

Foto: Printscreen Pink

Džet set

"Neka 'pegla' svoje": Prvo oglašavanje Rajačićeve majke o njegovoj aferi sa udatom Jelenom!

Jasmina Rajačić, majka učesnika "Elite" Uroša Rajačića, oglasila se prvi put nakon što je noćas, u poslednjem "Pretresu nedelje", njen sin obelodanio aferu sa udatom Jelenom Marinković, ženom Ivana Marinkovića.

Informer

 

Jasmina je bila prilično rezervisana, te nije želela da komentariše sinovljevo uplitanje u brak Marinkovića i njegovu aferu sa udatom Jelenom.

- Gledala sam sve jutros klipove... Nemam komentar. Nikada se nisam javljala, niti oglašavala kada su me pozivali novinari, tako da ne bih ni sada - rekla je Jasmina i dodala:

Informer

 

- Ne mogu da učestvujem u tome, stvarno. On je ušao u rijaliti, ja nisam. Držim se po strani. Neka, neka on pegla svoje. Tako smo nešto i pričali, nisam imala nameru da se oglašavam uopšte. On je u rijalitiju, ja imam pravo da se ne oglašavam, a novinari to da poštuju - ljubazno je rekla Jasmina.

Podsetimo, Uroš Rajačić obelodanio je noćas u "Pretresu nedelje" da je bio prisan, intiman sa udatom Jelenom, i to u zatvoru. Priznao je Ivanu, njenom suprugu, da je od nje dobijao čokoladice, tajne signale, da su šifrovano komunicirali, a prevarenog muža najviše je zabolela ljubavna poruka, koju je Jelena ispisala Urošu, a čiji sadržaj možete pročitati OVDE.