09.07.2024.

19:13

Foto: Youtube printscreen

Džet set

Od ugriza za nos, tuče u rijalitiju, pa sve do uboda makazama! Ovo su detalji skandaloznog odnosa Jelene i Ivana Marinkovića!

Ivanu Marinkoviću sinoć se srušio svet, kada je saznao da mu je supruga Jelena Marinković u "Eliti" bila neverna s osam godina mlađim Urošem Rajačićem. Pored preljube, ovaj bračni par svojevremeno se susreo sa brojnim skandalima, a poslednji u nizu je zgrozio čitavu naciju.

Informer

 

Aktuelni rijaliti učesnik i bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković svojevremeno je završio u policiji nakon fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić. Ivan je tada rekao da mu je ubod nanela Jelena, sa kojom je, podsetimo prošle godine stupio u brak.

Inače, ovo nije prvi put da je došlo do fizičkog okršaja među njima. Bivši rijaliti par je tokom učešća u rijalitiju "Parovi" šokirao svađama koje su se neretko završavale fizičkim obračunima.

Informer

 

Marinković je više puta dobio batine od svoje izabranice, a šutiranje, davljenje, udarci u glavu i u nos, samo su neki od mnogih Jeleninih napada na Ivana. O tome svedoče brojni snimci koji su tada kružili društvenim mrežama i koji su naišli na more osuda.

Jelena je tokom učešća u "Parovima" krvnički napala, tukla i ugrizla za nos Ivana Marinkovića u vili.

Informer

 

Ivan je tada molio produkciju da ona napusti vilu u Zemunu, a takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja.

Jelena je takođe i Ivana optužila za fizičke sukobe van rijalitija.

- Agresivcu, što se kriješ? Hoćeš da mi polomiš vrat, kao kod kuće? Nemaš strpljenja. Idi u Tajnu sobu da daš izjavu, bolesniče. Smradino jedna - zaprepastila je ona tada.

Podsetimo, Ivanu je sinoć u Eliti predočeno sve - ljubavnik Uroš priznao mu je u oči šta je radio sa njegovom suprugom Jelenom, nakon čega je Marinković uplakan izleteo iz Bele kuće, a potom počeo da lomi, dok je Jeleni poručio da sledi razvod i njeno iseljenje iz njegovog stana u Beogradu.