Autor: Informer/A.S.

10.07.2024.

23:21

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Mogla je da ima intimne dodire i sa mužem!" Ivanov kum besan na Jelenu zbog prevare: "Ona i dalje nije svesna šta je uradila"

Jelena Ilić je u rijalitiju "Elita" prevarila svog supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem. Njih dvoje nisu imali odnose, već su se dodirivali po intimnim delovima tela dok su bili u zatvoruIvan nakon saznanja o ženinom neverstvu ne može da dođe sebi, dok se sa druge strane, ona ne kaje zbog onoga što je uradila. 

Sada se za medije oglasio Ivanov kum, Gera, koji ne može da veruje šta je Ilićka uradila svom suprugu i to u rijalitiju. 

Informer

 

Kako komentarišete Jeleninu prevaru sa Urošem Rajačićem?

- Katastrofa, ja sam maksimalno uz Ivana. Nikada nisam mogao da očekujem da će se ovo desiti.

Da li su oni imali svađe u braku kao što danima iza nas oni pričaju i iznose prljav veš iz svog odnosa?

- To su sitne svađe kao i svaki drugi par. Pogotovo kada je Ivan prestao da pije, oni se nisu svađali uopšte. Ja sam provodio vreme sa njima i uvek je sve bilo super kad sam tu. On je bio spreman da iseče ruku da tako nešto ne postoji, previše joj je verovao.

Informer

 

Mnogi pronalaze krivca u Ivanu Marinkoviću za ovaj njen potez jer on nije video šta mu se dešava pred očima. Da li ga vi krivite?

- Ne krivim ga jer su se oni dogovorili pre ulaska da neće imati se*sualne odnose, ona je mogla intimne dodire da ima i sa Ivanom, zašto baš sa Urošem i zašto baš u rijalitiju.

Informer

 

Da li mislite da će doći do pomirenja?

- Pa pola, pola. Nisu mi oni osobe koje mogu da prevaziđu ovakve stvari, ali ja opet ne znam da joj je on ikada prelazio preko ovih stvari. Ona i dalje nije svesna šta je uradila, ali ja to ne mogu da istolerišem.