Autor: Informer/K.Ć.

11.07.2024.

22:52

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

Džet set

"Varala ga je dok je on bio u rijalitiju": Oglasila se Jelenina bivša prijateljica, pa iznela šok detalje o njoj

 

Ivan Marinković i Jelena zajedno su šest godina, a prošle godine su napravili i veliku svadbu. Sada se u rijalitiju njihov brak raspada naočigled cele nacije.

U jeku skandala o Jeleninom neverstvu, putem viber poziva uključila se njena bivša prijateljica, koja je otkrila da je ona Ivana prevarila, dok je on bio u rijalitiju, tri puta čak.

Informer

 

- Što se tiče Jelene Ilić ona je ovog mučenika Ivana varala i dok je on bio prošle sezone u "Eliti". Ona je bila sa tri momka koje ja odlično poznajem i ja sam bila svedok. Ona glumi neku sveticu, a uopšte nije. Ona je blam blamova. Ona je ovim momcima bila predmet sprdnje. Na afterima se to sve dogodilo, prevarila ga je tri puta. To je u stvari Jelena, mene ovo ne čudi, ja sam očekivala. Ivan očigledno mnogo pije, pa to nije video - rekla je Jelenina bivša prijateljica, pa dodala:

Informer

 

- Ona je žena koja će sve da uradi za piće i separe. Ona je dno dna, momci za nju kažu da je ološ, bili su sa njom na jedno veče - rekla je žena u emisiji "Pitam za druga".

Podsetimo, Jelenino i Uroševo flertovanje trajalo je dva meseca, a sve je kulminiralo kada su zaglavili zajedno u zatvoru. Tada su se njih dvoje mazili ispod pokrivača, a kako je Rajačić rekao, to je trajalo oko dva sata.