Autor: Informer/K.Ć.

12.07.2024.

07:57

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

Jecaji odzvanjali Šimanovcima: Nakon što je ispala iz "Elite", Anđela Šparavalo stupila u kontakt sa majkom, a onda se slomila u emisiji uživo

Anđela Šparavalo je za ovih deset meseci u "Eliti", prošla kroz turbulentan odnos sa roditeljima zbog odabila parnera, tačnije partnerke.

Podsećanja radi, Anđela je tokom boravka u "Beloj kući" spontano uplovila u homoseksualnu vezu sa Bojanom Pavlović, što je jako povredilo i razljutilo njene roditelje, koji su na sve načine pokušali da ih odvoje. Porodica Šparavalo je medijski ratovala sa ćerkom mesecima unazad i tom prilikom su izrekli razne uvrede, ali i ucene mezimici.

Informer

 

U prilog tome govore i njihovi postupci - poseta za Novu godinu! Kada su roditelji ušli u "Elitu", oni su žestoko ponizili Bojanu tom prilikom u nadi da će svoju ćerku, kako su oni pričali, vratiti na pravi put, što nije urodilo plodom.

Nakon te posete, navodno je Anđelin brat poslao pismo, u kojem je opleo po sestri, u nadi da će ona da se dozove pameti i ostavi Bojanu, ali ni to nije urodilo plodom. Pored tog saznanja, Anđela je za crnim stolom iznela detalje iz svog privatnog života, tj. života porodice, te se u više navrata njena majka oglašavala kako bi demantovala neke stvari, a krajnji rezultat bilo je pismo njenog oca koje je potpuno šokiralo naciju.

Informer

 

Naime, Aleksandar je poslao pismo za rođendan u kom joj je poručio da je njen pasoš, zbog celokupne situacije, ostavio nu Šimanovcima, te i da je se odriče, što je nju, takođe potreslo, ali je nastavila svoj odnos sa Bojanom u nadi da će sa porodicom porazgovarati kada izađe.

Sinoć je, samo dan pred superfinale, ispala Anđela Šparavalo, a produkcija je odmah stupila u kontakt sa njenom majkom, koja se uživo uključila u emisiju. Sada već bivša elitarka je počela da jeca kada je čula majčin glas, koja joj je rekla da se ona i otac spremaju i da dolaze po nju, što je sve raznežilo.

Aleksandar i Aleksandra su svoju ćerku odvezli kući u Aranđelovac, gde će, nadamo se, raščistiti svoj odnos.