12.07.2024.

20:35

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

"Mnogi je sabotiraju, ali narod sve vidi!" Taki Marinković za Informer otkrio da očekuje Majin ubedljiv trijumf u finalu!

Superfinale rijalitija "Elita 7" zakazano je za sutra, a otac Maje Marinković Radomir Marinković Taki ubeđen je da će ove godine njegova mezimica odneti ubedljivu pobedu.

Informer

 

- Ostalo je baš malo do finala, nadam se i verujem da Maja ove godine krupnim koracima gazi ka vrhu! Primetio sam da je mnogi sabotiraju, pre svega, Lepi Mića, ali narod vidi sve! Moja ćerka ove godine gotovo da nije napravila nijednu grešku - rekao je za Informer Marinković i istakao da Maja ima armiju fanova:

- Naravno da ću joj biti velika podrška, ali ona ima toliko fanova koji će je dovesti do prvog mesta da se i ne brinem za glasanje. 

Informer

 

Taki se osvrnuo i na emotivni odnos Maje i Stanislava Krofaka, koji je, između ostalog, obeležio ovu sezonu rijalitija. 
- Stanislav je na početku bio korektan prema Maji, ali sam shvatio da je on čovek bez stava. Pokušavao je da dođe do nje, a ona se, na nesreću, zaljubila u njega... Stanislav je običan starletan, a Maju, kad izađe, čekaju ozbiljne stvari, nema više vremena da juri za muškarcima!