13.07.2024.

08:47

Foto: Foto: RTV Pink

Džet set

Šok! Gledaoci iz "Elite" izbacili favorite, njih dvoje nisu ušli u superfinale! (VIDEO)

Večeras će se održati superfinale rijaliti šou programa "Elita", a u "Beloj kući" je ostalo 20 učesnika koji su nastavili da se bore za prvo mesto.

Informer

 

Kao i uvek, voditelj Milan Milošević je ušao kako bi takmičarima saopštio ko ima najmanje glasova, a nakon prvog preseka, ugroženi su bili  Marko Janjušević Janjuš, Nenad Aleksić Ša, Uroš Rajačić, Jelena Marinković i Teodora Delić.

Informer

 

Odlukom glasova publike, Teodora Delić je zauzela 22. mesto i napustila Elitu.

Nakon drugog preseka glasova, Milan je ušao u kuću kako bi saopštio nove procente, međutim, ovaj put bili su ugroženi drugi učesnici.

Informer

 

Među onima kojima je ostanak u rijalitiju pod znakom pitanja bili su Anđelo Ranković, Miona Jovanović, Uroš Rajačić, Maja Marinković, Uroš Stanić, Milena Kačavenda i Aneli Ahmić.

Nakon kraćeg razgovora, Miloševiće je šokirao i učesnike i naciju kada je rekao da "Elitu" napušta Uroš Rajačić i to usred skandala sa Jelenom Marinković!

Informer

 

Podsetimo, Uroš i Jelena, supruga Ivana Marinkovića, bili su intimni pred kamerama rijalitija, a juče je umalo pao poljubac.

Poznato je da gledaoce uvek zanima šta će se dalje događati sa preljubnicima, zbog čega glasaju za njih, ali ovog puta nisu bili zainteresovani da i dalje gledaju njihovu priču.

I Teodora i Uroš imali su iza sebe turbulentnu sezonu, pa je većina gledalaca bila ubeđena da će njih dvoje sigurno ući u superfinale, međutim, glasači su im "zakazali".

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.