13.07.2024.

10:03

Foto: Foto: Printscreen

Džet set

Anđelina majka se onesvestila od šoka u programu uživo! Šparavalo priznala da voli Bojanu, Sandri odmah pozlilo! (VIDEO)

Superfinale "Elite" će se održati večeras, a proteklu sezonu obeležile su brojne turbulentne ljubavne veze, među kojima se definitivno izdvaja gej romansa Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Informer

 

Naime, Anđela je u "Elitu" ušla kao strejt devojka, ali se po prvi put zaljubila u ženu i to pred kamerama rijalitija.

Anđelini roditelji su žestoko negodovali i odbijali da prihvate činjenicu da Šparavalo ipak privlače i osobe istog pola, a s obzirom na to da se sa Bojanom često svađala, to im je bio dodatan razlog da ne podrže njihovu vezu.

Informer

 

Kada je Anđela napustila rijaliti, na trenutak se činilo da se pomirila sa roditeljima, a sinoć, kada je bila gost u studiju kod voditeljke Ane Radulović, u studiju ju je čekala njena mama.

Međutim, kada je Šparavalo priznala da voli Bojanu i da ne može da priča laži, iako su je roditelji ucenili da mora da bira između njih i Pavlovićeve, njena majka Sandra se onesvestila od šoka!

Informer

 

Da li će Anđela posle ovoga "promeniti ploču", ostaje nam da ispratimo, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.