13.07.2024.

20:13

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Ne smeta mi epitet ljubavnika!" Uroš Rajačić progovorio o odnosu sa Jelenom Marinković: "Čekaću je večeras, ali..." (VIDEO)

Uroš Rajačić pred samo superfinale "Elite" sumirao je utiske o svemu što se desilo sa Jelenom Marinković poslednjih dana i opisao jednom rečju:"katatrofa", a onda i objasnio zbog čega tako misli.

- Sve što se desilo na kraju je katastrofa. Sve što su me gazili prethodnih meseci i što sam se borio protiv svih narod je podržao, osim ovog poslednjeg. Ne znam da li zbog postupka ili zbog Jelene, svašta mi šalju o njoj. Mislim da se im se Jelena ne sviđa zbog njene prošlosti. Pogledao sam par snimaga, ali nisam stigao još da se upoznam sa njenom prošlošću potpuno - kaže Rajačić za Informer.

Informer

 

On priznaje da će čekati Jelenu večeras, ali ne zna da li njihova veza ima perspektivu.

- Epitet ljubavnika koji mi sada narod daje me ne vređa, jer sam im dao za pravo da me tako nazivaju. Dok sam se držao svojih stavova narod me podržavao, ali sam stavove pogazio poslednjim postupkom - smatra Uroš.

Kako kaže, nije se približio Jeleni zbog taktike, niti je imao takve namere prema bilo kojoj zadrugarki kao što se sada govori.

Informer

 

- Ne znam kako je Jelena bila jača ličnost od mene kada je bila bukvalno pred ispadanje. Ne znam da li bih ušao u sledeći rijaliti sa njom, ne znam n da li ću sam ući. Izašao sam pre manje od 12 sati, moram još da razmislim o svemu. Ne znam kako sam ostao pribran, a čuo sam kako su se ljudi dogovarali da me diskvalifikuju - priznaje Uroš.

Što se tiče Ivana Marinkovića, kaže da nikad nisu bili drugovi, već samo cimeri u rijalitiju u korektnim odnosima.

- Smatram da sam izneo istinu, kad sam smatrao da je potrebno i ispravno - zaključuje Rajačić koji će o svom odnosu sa Jelenom još promisliti.