13.07.2024.

20:38

Foto: Tanja Andric

Džet set

Darjan otkrio da se čuo sa Miljanom! Radomirović sa osmehom na licu o Kulićki, a Sneži Kušadasi uputio niz uvreda: "Lažljiva napast, nek dođu da me biju, čekam"

Tokom njegovog učešća u rijalitiju Darjanu Radomiroviću preminuo je otac, te je njegov boravak u "Eliti" obeležila i ova lična tragadija. Kako mu je kada je sa imanja u Šimanovcima došao kući i nije zatekao oca govorio je za Informer.

- Bio mi je čudan osećaj kada sam došao kući i nisam ga zatekao. Ulazak u rijaliti je prva stavar za koju mi je otac rekao da ne radim, a ja sam uradio. On je ipak dolazio da me vadi iz te situacije, ali poslednji put njega nije bilo u studiju to je prvi put da nije došao da me vadi iz gluposti. Ali i mrtav me je zaštitio jer je ona lažljiva prevarantkinja iz Velike Krsne, Sneža Kušadasi vređala mog mrtvog oca i otišla brzo iz rijalitija , te me je tako otac i ovaj put zaštitio - rekao je Darjan.

Informer

 

Na konstataciju novinarke Informera, da je koji trenutak pre njega na istom mestu Sneža Kušadasi pred kamerom Informera rekla da on ne želi da joj vrati stvari i da će ga zbog toga tužiti ili će platiti da ga neko pretuče, Radomirović kaže da se ne boji njenih pretnji.

- Plašio sam se samo da se moja porodica ne uzbudi, ili da njih neko ne dira. Međutim, sad sam kući evo čekam ih. Ali ta gospođa nema nijednog prijatelja, izgubila je oca i sestru tim ludačkim ponašanjem, laganjem i iznošenjem gluposti. U ovom trenutku dok ona preti ja imam podršku njene porodice i na tome im se zahvaljujem. Oni i bolje od mene znaju kakva je to čuma, napast, lažljivo i ludo stvorenje. Laže za stvari, ona je sirotinja i neradnik, nikad nije živela u mojoj kući. Nikoga ne zanima šta priča lažljiva Sneža Kušadasi - iskren je Radomirović.

Informer

 

Međutim, o drugoj bivšoj devojci Miljani Kulić govorio je malo drugačije. Pozdravio je Kulićevu, sa kojom se očigledno čuo iako je ostao tajanstven i to nije želeo da prizna.

- Ako vas to zanima, Miljana je dobro. Naravno ona se meni prva javila, imam ja svoj ponos.