13.07.2024.

21:37

Foto: Tanja Andric

Džet set

Taki ubeđen u trijumf svoje mezimice! Po ćerku došao u luksuznom automobillu, pa pokazao džepove pune para! (VIDEO)

Taki Marinković stigao je u luksuznom automobilu kako bi sačekao svoju mezimicu Maju Marinković, a na pitanje da li je njegov ili rentiran otvorio je sako i pripadnicima sedme sile pokazao unutrašnje džepove pune novca.

- Nije bitno koliko ima, novac je potrošna roba. Istrošio sam se, ali želim da je usrećim i da tatina princeza izađe kao pobednica. Zaslužila je da ponese krunu, ona je jedna od boljih ove sezone - rekao je Taki koji nije želeo šta će biti specijalni poklon za Maju koji je najavio u izjavi za Informer.

Informer

 

Stanislava nije želeo da komentariše, a da li će Maja ostati sa njim u spoljnom svetu Taki nije mogao da predvidi.

- Ona jeste izjavila da je ovo njeno poslednje učešće, a i ja bih voleo da bude. Jeste ovo lepo imanje i sve je super, ali ipak je predugo zatvorena. Evo vidite mene stalno po klubovima, a dete mi u četiri zida. Njene drugarice već imaju decu a ona zabavlja narod - iskren je Marinković.

Informer

 

Svojoj mezimici ništa ne zamera u ovoj sezoni, i kaže, da je bila veoma mirna. Da li će on ući u rijaliti nije hteo da se izjasni, ali priznaje da ima iskustva u farmerskim poslovima. Taki je govorio i o druženju sa pevačicom Majom Nikolić.

- Maju znam od kad je došla u Beograd. Ona je tada ušla u pravo društvo, u jednu finu ekipu, a mi smo uvek bili drugovi. Ja sam uvek tu da je zaštitim da je slučajno neko ne dira. Ona je velika umetnica, super pevač i dobar čovek - rekao je Radomir Marinković Taki.