Autor: Informer.rs

13.07.2024.

22:41

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Ona je dva puta abortirala moje dete": Zola progovorio o Miljani, pa otkrio u kakvom su odnosu

Lazar Čolić je nedavno napustio imanje, a sada je došao da podrži svoje cimere.

Da li si sabrao utiske otkako si izašao?

- Jesam, malo sam se sabrao i sada sam došao da podržim sve - rekao je on za Informer, pa otkrio kako je zadovoljan svojim učešćem.

- S obzirom da sam izašao u minusu, bar kada je garderoba u pitanju, ne mogu da kažem da sam zadovoljan, ali sam kul. Nisam naseo na neke priče i ponosan sam - rekao je Zola.

Informer

 

Lazar se osvrnuo na njegov odnos sa Miljanom Kulić ove sezone.

- Više je tu bilo stvari da bi se lopta stustila. Rekao sam joj par puta da je ne volim, a i nisam želeo da imam išta sa njom sada. Sada kada razmislim je par hiljada evra, ove sezone mi je unišatila 6.000 evra, ali je bila bolja u prošloj sezoni, tada mi je uništila 8.000 evra. Nije me zvala otkako je izašla - rekao je on.

Zola se osvrnuo i na Ivanovu i Jeleninu situaciju.

- Bio sam tu kada se to desilo. Pre mesec dana sam saznao, ali nisam mislio da je nešto ozbiljno, ali šta da kažem, to je život. Ne možeš verovati ni sa kim spavaš, ni jedeš. 

Informer

 

Zola je bio uz Janjuša kada je prolazio kroz pakao sa Aneli, a sada je za naš portal rekao:

- Što se tiče Janjuša on je iskren. Jasno je da posle onakve tragedije, kada se vratiš, ako u bilo kom momentu se odlučiš za neki odnos, to je od srca sigurno. I Miljana je dva puta abortirala moje dete i baš sam se prisetio tih stvari kada je sve to Janjuš proživljavao.

U videu ispod pogledajte ceo intervju