13.07.2024.

22:23

Foto: Tanja Andric

Džet set

Teodora planira zajednički život sa Bebicom! Delićeva jedva čeka da upozna njegove ćerke, a evo šta kaže o Miljani (VIDEO)

Teodora Delić zadovoljna je svojim učešćem u "Eliti" i što je izdržala 10 meseci u zatvorenom prostoru, ponosna je što je stigla do polufinala, ali joj nedostaje dečko.

- Videla sam da je plakao sinoć, žao mi je što nismo zajedno izašli. Ali bože moj to je samo jedan dan, brzo ćemo se videti, večeras ću da ga dočekam. Pričaćemo o svemu - kaže Teodora za Informer.

Ništa što je videla napolju nije je iznenadilo, niti je zanima bilo šta iz njegove prošlosti.

Informer

 

- Zanima me samo sadašnjost i budućnost. Moja porodica je uz mene, podržavaju me u svemu pa i da budem sa njim dok je meni lepo - kaže Teodora, koja priznaje da jedva čeka da upozna Nenadove ćerkice.

Ona smatra da favorit za pobedu Maja, ali bi volela da pobedi Aneli jer je najviše zaslužila. Kada je reč o ljudima u koje se najviše razočarala tokom rijalitija Delićeva kaže da je to Ivan Marinković.

- Predstavljao se kao moj prijatelj, ali se ispostavilo da nije. Karma je kučka, pa nije čudo ovo što mu se sada dešava. Jelenu je nipodaštavao, omaložavao, vređao, čula sam jer sam sedela do njih. Preljubu ne podržavam, ali čuvajte i pazite svoje žene da vam se ne bi to desilo - kaže Teodora.

Informer

 

Miljaninu diskvalifikaciju je očekivala, iako je pokušavla da je smiri u brojnim situacijama.

- Ja sam znala da je utešim i da joj budem ruka spasa, žao mi je što je diskvalifikovana. Moj odnos sa njom je bio iskren, ja protiv nje nemam ništa, ali ne volim kada je u fazama tog njenog ludila, jer sam i ja nadrljala nekoliko puta - ispričala je Teodora.

Još ne vidi sebe kao gospođu Macanović, jer ne želi da ide tak daleko. Najpre hoće da vidi kako će sa Bebicom živeti van rijalitija, da bi znala da li njihova veza ima budućnost.