Autor: Informer/K.Ć./A.S.

13.07.2024.

23:49

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Zbog polnog organa i drpanja uništila je brak": Jovana Cvijanović oplela po Urošu i Jeleni, a onda je usledio preokret: "Pokloniću im stan"

Jovana Cvijanović je pre dva dana napustila rijaliti i zauzela čak 25. mesto. Ona je stigla u Šimanovce kako bi podržala svoje cimere u finalu.

Ona je dala kratak intervju za predstavnike sedme sile i tom prilikom se osvrnula na odnos njenog bivšeg partnera Uroša i Jelene Marinković.

Informer

 

- Ustupiću stan bivšem Urošu i Jeleni ako opstanu. Po mom mišljenju oni će se videti jednom, imaće seks i to je to, a ona je zbog polnog organa i drpanja po prljavom zatvoru prokockala brak od sedam godina. Ja sam obećala da ću da dam njima ključ od mog stana na Zvezdari ako oni opstanu, pošto nemaju gde. Ja ću samo da gledam i da se smejem, mislim njihovu situaciju. Ja znam da oni neće opstati, Uroš se ponaša i sa njom kao i sa mnom, on napolju živi Južni vetar - ubrzanje. Ja ga držim u šaci, znam svašta, ali ja sam dama, ne radim to. Jako me je povredilo to što me je ostavio zbog udate. On je meni pričao jednu priču, svi su videli koliko je tu strasti bilo između nas. Sada se kajem što sam bila sa njim, on me je ponižavao i nije poštovao. Uroš je moja velika graška, ja sam primer onako kako ne treba da se radi - rekla je Jovana, pa progovorila i o svojim bivšim partnerima:

Informer

 

- Kada sam izašla pogledala sam sve vesti i tu se više nekako pakovalo nego što je bilo. Ja sam bila sa Andrijom Živkovićem , fudbalerom, koji je sve i priznao. Bila sam i sa Peđom i sa Stojanom. Kada sam bila sa Medenicom i imala sam 21 godinu i ne bih pričala o tome. On je bio divan prema meni - rekla je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.