14.07.2024.

01:07

Foto: Printscreen/Instagram/pink.rs

Džet set

"Otac mi je rekao da će me ubiti, a onda me je vukao tokom reklama": Anđela Šparavalo šokirala priznanjem, otkrila kako su je roditelji tretirali nakon rijalitija

Anđela Šparavalo je ispala pre dva dana, a sada otkrila šokantne detalje svog susreta sa porodicom nakon što je napustila "Elitu".

- Pričala sam sa roditeljima, oni ne žele da me slušaju i ne žele da prihvate istinu. Jednostavno sa njima ne može lepo da se komunicira - istakla je Anđela.

Ona je u toku dalje razgovora otkrila da su joj roditelji postavili ultimatum.

Informer

 

- Oni su juče došli sa mnom u emisiju, dali su mi ultimatum kako da pričam, rekli su mi ili se neću vratiti kući ili će me otac ubiti. Nakon toga me je otac odvukao i reko još jednom ne budem li pričala kako su mi rekli, kući neću ići. U jednom momentu me je majka počupala i onda ju je prekinuo neki čovek koji ovde radi - prizanala je Andjela vidno uznemirena.

- Kada sam se vratila unutra, odlučila sam da pričam istinu, otac je prišao tokom reklama počeo da me vuče za ruku i uzeo telefon, gde mi je rekao polazi kući ubiću te - priznala je Anđela za okupljene medije.