Autor: Informer/K.Ć./A.S.

14.07.2024.

07:02

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Pretnje nisu uopšte naivne": Ivan Marinković traži policijsku zaštitu, plaši se za svoju bezbednost

Tokom večerašnjeg intervjua Ivana Marinkovića, Žana je upala i osula paljbu po njemu i njegovoj supruzi. Ona je tada iznela ozbiljnu optužbu, a to je da su Marinkovići prevarili celu naciju i to sve radi ulaska ponovo u rijaliti. 

- Ja bih zamolila medije da se osvrnu na mene. Upravo je Pirat (Uroš Rajačić) rekao Samiru da ga je Jelena zamolila, pošto izlaze bez honorara, da sve ovo rade zbog priče i zbog novih ugovora za sledeću sezonu. Znači oni su napravili fejk priču pred kraj rijalitija, a sve je to bila Jelenina priča. To i priliči ovako jeftinim šibicarima - rekla je Žana pred svima.

Informer

 

Nakon što su se strasti malo smirile, Ivan je nastavio svoj intervju, te je tom prilikom otkrio da strepi od Žaninom muža i da mu je potrebna policijska zaštita.

- Uradila je samo da bi privukla pažnju, jer drugačije ne može. Ljuta je što je 29. a očekivala je bolji plasman. Njen muž mi celu noć preti, tu se znoji, čovek je u paranoji i jako je agresivan. Znam čime se bavi, da je sa druge strane zakona, tako da se ja večeras plašim za svoju bezbednost. Pokušavam sada da nađem načim da odem u policiju, da mi se bar večeras zaštitio, a od sutra ću morati da pazim kuda se krećem. Pretnje nisu uopšte naivne - rekao je Ivan za Informer.