14.07.2024.

09:13

Foto: Tanja Andric

Džet set

Prvi intervju sa pobednicom "Elite"! Anita Stanojlović presrećna, ali i zabrinuta: "Anđelo mi je pomogao, bojim se za svoju bezbednost, Matora će dobiti zabranu prilaska!"

Anita Stanojlović osvojila je prvo mesto u rijalitiju "Elita" i ček u iznosu od 100.000 evra, a pored osvojene nagrade, ima još puno razloga da bude srećna.

Sa velelepnog imanja u Šimanovcima izašla je ruku pod ruku sa dečkom Anđelom Rankovićem sa kojim ima velike planove, a okupljenim predstavnicima medija je priznala da je njena pobeda delimično i njegova zasluga.

Informer

 

- Ne mogu da dođem sebi, trebaće mi malo više vremena, ali mislim da sam zalužila. Očekivala sam ovo, naravno, bez Anđela ništa, on mi je previše pomogao u svemu, ovo je naša zajednička pobeda. U njemu sam videla čoveka svog života, ali ovog puta ću ići korak po korak, neću odmah da stajem na ludi kamen. Tako je slađe.

Nagradu od 100.000 evra planira pametno da potroši i da uloži pare u biznis.

Informer

 

- Bez sina 10 meseci, izdržala sam kako moram. Ovo je sve za njega, za njegovo bolje sutra, od sutra se ne razdvajamo. Od para ću ili kupiti stan u Kruševcu ili salon, ali sve za Alekseja. I Anđelo će od ove nagrade dobiti sve što poželi - rekla je ona i otkrila da je ne zanimaju komentari drugih ljudi, te da se nije plašila reakcija okoline:

- Odlučila sam da me ne zanima šta ljudi kažu, sebi, svom detetu, svojoj majci i dečku sam najbitnija, nije bitno šta okolina kaže. Pobedila sam, sve što su govorili palo je u vodu. Mema ništa protiv mog izbora, mislim da je prezadovoljna zbog mog izbora.

Informer

 

Kada je reč o bivšoj partnerki Jovani Tomić Matoroj, planira da preduzme drastične mere po povratku u Kruševac, te nam je otkrila da će Tomićeva dobiti zabranu prilaska zbog mnogobrojnih tužbi.

- Nema potrebe da mi čestita. Ona će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruševac. Bojim se za svoju bezbednost, svega se bojim, jer je pokazala na šta je sve spremna. Pozabaviću se i Mateom Car.

Šta je još rekla možete pogledati u videu ispod.