14.07.2024.

16:31

Foto: Tanja Andric

Džet set

Posle pobede u "Eliti" Anita ovako provodi vreme! Njena majka objavila emotivnu fotografiju koja će otopiti i najtvrđa srca: "Napokon zajedno" (FOTO)

Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju "Zadruga 7 Elita" i osvojila 100.000 evra. Odmah je poletela u zagrljaj dečku Anđelu i majci Angelini koji su je bodrili u Šimanovcima do poslednjeg momenta. Po izlasku iz rijalitija Anita je požurila u porodični dom jer je tamo čeka sinčić kog nije videla 10 meseci.

Anita i njen naslednik zaspali su zagrljeni, a ponosna baka Angelina objavila je njihovu fotografiju na svom Instagramu.

Informer

 

- Napokon sa svojom mamom i sada nema razdvajanja - napisala je Angelina.

Inače, Anita je po izlasku iz rijalitija "Elita" otvorila novi nalog na Instagramu, jer, kako su naveli njeni fanovi nema pristup starom.

- Anita je ostala bez telefona i svih aplikacija u njemu. Pristup svom starom Instagramu nema, tako da je napravila novi nalog - napisao je jedan fan Anite Stanojlović.

Informer

 

Pobednica se na novom Instagramu zahvalila svima koji su glasali za nju i poručila da njen život sada kreće u drugačijem pravcu.

- Hvala svima što ste glasali, što ste me doveli do pobede. Ovo je nešto što rečima ne može da se opiše. Pobeda i početak mog novog života, boljim putem - napisala je Anita Stanojlović.