14.07.2024.

23:23

Foto: Foto: Masha Bandjur, Tanja Andric, Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

Ivan Marinković prijavio policiji muža Žane Omnije! Ranom zorom posetio MUP, sada se dotakao detalja i sina Željka

Ivan Marinković sumirao je utiske sada, dan nakon velikog finala rijaliti programa "Elita 7", a tom prilikom otkrio je da je bio u policiji kako bi prijavio Bobanca, supruga Žane Omnije Đorđević, sa kojom se žustro sukobio tokom sinoćne večeri.

Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će nadležni organi raditi svoj posao - rekao je Ivan.

Informer

 

- Ja sam došao jutros u prazan stan, lakše mi je samo sto imam obaveze pa ne mislim toliko o svemu sto mi se desilo. Prijatelji su uz mene, rekli su mi da je to bilo očekivano i da se čude kako ranije nisam video - rekao je on, pa progovorio o sinu Željku kojeg je dobio sa Miljanom Kulić.

Informer

 

Što se Željka tiče, najsrećniji bih bio da je sada sa mnom. Čuću se sa Miljanom već danas da pokušam da smirim strasti i da vidim da li bi ga dovela kod mene na desetak dana da idemo na bazen i igramo se. Smatram da sam pravio veliku grešku time sto sam čekao i bio strpljiv kad su moja deca u pitanju jer vreme prolazi, a oni najviše ispaštaju. I dalje ostajem pri tome da je jako ružno da se sa decom provlačim po sudu i nikada ih tome ne bih izlagao tako da sam spreman na sve načine da spustim loptu sa Miljanom - rekao je Ivan Marinković za Blic.