14.07.2024.

23:51

Foto: Foto: Tanja Andric

Džet set

Anđelo i Anita neće živeti zajedno posle rijalitija! Ranković progovoro o planovima za budućnost, za Matoru više ne želi da čuje: "Daleko joj lepa kuća!"

Anđelo Ranković sinoć je u superfinalu osvojio treće mesto, a nagrada od 50.000 evra izmakla mu je za dlaku. Iako je ostao bez nagrade zadovoljan je i srećan zbog trijumfa svoje devojke Anite Stanojlović.

Informer

 

Prezadovoljan sam svojim učešćem. Ovo je moja najbolja sezona. Što se Anitine pobede tiče zasluženo je, toliko smo verovali u nas dvoje, u nju. Ona je to stvarno zaslužila, ovo je prekretnica u njenom životu, nadam se da će raditi na sebi - rekao je Anđelo u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

Anitina pobeda i njihov izlazak iz rijalitija, samo je prvi korak ka njihovoj zajedničkoj budućnosti, smatra Ranković, a o bivšoj ženi svoje devojke ne želi više da govori.

Informer

 

- S Matorom nema potrebe da se čujemo, daleko joj lepa kuća. Nisam ja nikome oteo devojku, to je njena bivša devojka. Zašto da ne bude Đedović kum. Verujem da će Aniti i meni biti taličan, on ne odbija, ja se slažem, imamo i mi kuma Đedovića. Ovo je naš prvi stepenik, idemo korak po korak, ako bude sve u redu, zašto da ne! Nigde ne žurimo, uživaćemo u našoj vezi. Bilo je jako teško i naporno, dali smo sve od sebe i ona i ja, ona je svojom željom i trudom uradila sve ovo. Izdržati sedam meseci u ovakvom prostoru retko ko je imao takvu vezu. Ponavlja se situacija da bivša devojka od Matore i ja ulazimo u vezu, možda je bilo ljudima čudno, ali sve to pada u vodu kad prođe neki period duži od pola godine. Ja posle ovoga verujem još više u nas - siguran je Ranković.

Informer

 

On i Anita trenutno nisu zajedno, jer je ona sa sinom i majkom u Kruševcu, ali su se čuli telefonom.

- Još nećemo živeti zajedno, da vidimo prvo da se stabilizujemo, imamo obaveze prema produkciji, nigde ne žurimo. Pustili smo samo da sve ide svojim tokom - zaključuje Anđelo.