15.07.2024.

10:31

Foto: ATAIMAGES/Informer

Džet set

Teodora i Bebica demantovali cimere! Uživaju u vezi uprkos lošim prognozama, a Macanović strahuje samo od jedne osobe (FOTO)

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić otpočeli su emotivnu vezu tokom trajanja "Elite", a cimeri su im predviđali da će njihova ljubavna idila pući kao mehur od sapunice čim napuste imanje u Šimanovcima.

Informer

 

Teodoru su optuživali da je sa Bebicom iz interesa i da će zaboraviti na Macanovića čim prođe rampu Pinkovog kompleksa. Ipak, Delićeva je sve uverila u suprotno. Sačekala je svog dragog u superfinalu i poručila da jedva čeka da upozna njegove ćerkice.

Da su uprkos lošim prognozama, njih dvoje još zajedno, svedoče i njihovi snimci i fotografije na Instagram. Teodora i Bebica su nerazdvojni, a Delićevoj se očigledno osladilo kod Macanovića, budući da se ne razdvajaju otkako su izašli.

Informer

 

Bebica je tokom superfinala istakao da veruje u to da će njegova i Teodorina ljubav opstati, uprkos svim izazovima.

- Teodora me je sačekala, jedva sam čekao da izađem zbog nje, bilo mi je teško što je ispala pre mene što nismo oboje bili u finalu zajedno. Verujem da ćemo uspeti napolju, sve je super. Idemo kući da sednemo, da se odmorimo od svega i da nastavimo ono što smo zamislili. Jedva čekamo da odemo na odmor, baš smo umorni i iscrpljeni - rekao je Macanović i dodao da očekuje da će Miljana Kulić pokušati da naruši njegov odnos sa Teodorom.