15.07.2024.

12:36

Foto: Tanja Andric

Džet set

Mionina porodica u strahu za njen život!? Na adresu u Kragujevcu, zbog veze sa Ša, stizale anonimne pretnje

Miona Jovanović zauzela je osmo mesto u finalu "Elite 7", a po izlasku se suočila sa porodicom koja ne opravdava njenu vezu sa Nenadom Aleksićem. Iako su njeni najbliži insistirali da ide sa njima i nisu joj poneli telefone, Miona je ipak odabrala da ode sa Nenadom i prvu noć van rijalitija provede sa njim. Sutradan je zajedno sa dečkom otišla kod svojih, a kada je uzela svoj telefon doživela je još jedan šok.

Informer

 

- Miona se šokirala kad je videla koliko je dobila užasnih poruka, gde joj navodno prete da mora da ostavi Ša i da nikada neće biti mirna dok je sa njim. Na njenu kućnu adresu u Kragujevcu navodno su stizala razna pisma i anonimne pretnje, pa joj je baš bilo teško kada je shvatila koliko je istraumirala svoju porodicu - naveo je izvor blizak Mioninoj porodici za "Star".

Informer

 

Jovanovićeva nije ni slutila kakva je situacija bila napolju.

- Ša joj je rekao da je sve to normalno, ali ipak nije. Nije u redu kada dobijate pretnje smrću zbog vašeg ljubavnog izbora. Njena mama Danijela očajna je zbog svega što je Miona sebi dozvolila, pa je Stanislavu rekla da se boji za svoju ćerku, jer ima mnogo fanatika, koji su spremni na sve. Boji se da Mioni neko ne naudi. Ispričala mu je kakvu se sve poruke stizale i da je to bio jedan od razloga zbog kojeg je ona javno govorila da ne podržava njenu vezu sa Ša. Stanislav joj je rekao da se ne brine i da on, bez obzina na sve što se desilo, nikada ne bi dozvolio da se Mioni bilo šta dogodi - kaže izvor blizak porodici.