15.07.2024.

16:01

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Nije došla po stvari, sad joj je bitno da se baci u promet": Marinković žestoko o Jeleni i Uroševom snimku koji ga je šokirao!

Posle burnog kraja rijalitija i Jelenine afere sa Urošem Rajačićem supružnici Marinković doneli su odloku da svako nastavi svojim putem. Jelena je odmah po izlasku iz rijalitija naavila da će u zajednički stan otići samo kako bi uzela svoje stvari, a Ivan je sada otkrio da li se to i dogodilo.

Informer

 

- Nije se iselila, verujem i da neće. Ona je takva, sve tako ostavlja, verujem da neće ni da dođe. Tu su čarape, gaće... Niko ništa nije uzeo od njenih, jok. Ona svoju prošlost tako ostavlja, ali nije ni važno, ako bude htela, tu sam. Čuli smo se vezano za neke stvari, razmenili brojeve telefona u vezi sa nekim dugovanjima, to smo rešili. Ima neka suđenja, poslao sam joj to, samo poslovno - kaže Ivan koji planira da se vidi sa advokatom kako bi pokrenuo razvod braka.

Informer

 

- Ona je pokazala ko je i šta je, ni to joj nije bitno. Sada joj je bitno samo da se baci u promet, čak mi je to i rekla:"Da li ću biti sa njim ili ne, boli me uvo, idem sad u izlaske", to mi je rekla ono veče. To je, očigledno, ona - ispričao je Marinković za Pink.rs.

Informer

 

O Rajačiću sa kojim je bio dobar tokom trajanja rijalitija, tek po izlasku saznao je nešto što ga je šokiralo.

- Sinoć sam Jeleni poslao jedan snimak, kojim sam užasnut. Pitao je Zola u jednom trenutku Uroša da li će prihvatiti Beku, na šta je on rekao:"Koja bre Beka?! To je pas kojeg sam šutirao, to je jedini pas kojeg ne mogu da vidim očima". To sam primetio i tada, sad kad vratim film... Dok je Beka bila tu, sve vreme ju je šutirao i marširao, ali ne kao ovi, koji su nas provocirali namerno, nego onako stvarno... Taj kreten očigledno ne voli životinje. To sam joj poslao, da vidi za koga se opredelila - rekao je Ivan.