Autor: Informer/A.S.

15.07.2024.

17:19

Foto: Foto: Masha Bandjur, ATA Images

Džet set

"Ivan mi se javio": Jelena otkrila detalje odnosa sa mužem nakon prevare, duboko razočarana u Rajačića

Jelena Ilić je u "Eliti" imala aferu sa Urošem Rajačićem, nakon čega je njen suprug, Ivan Marinković, odlučio da stavi tačku na njihov brak. 

Ona je sada za medije ispričala da se nakon izlaska iz rijalitija čula sa Ivanom, ali da su imali samo formalni razgovor. 

Informer

 

- Nismo se čuli nas dvoje do sada, čuo se sa mojom drugaricom u vezi stvari, ona je uglavnom sve već uzela do sada. To mi, međutim, nije bitno. Ja i on se direktno nismo čuli do sada, evo sad mi je poslao poruku u vezi neke papirologije za banku, samo mi je slikao, napisao mi je to i to i ja sam mu odgovorila sa: "Ok". Razmenili smo poruku, to je sve od naše komunikacije. Tražio mi je neke kontakte koje nije imao, brojeve telefona, to ću mu poslati sve i to je to - priča Jelena i dodaje:

Informer

 

- Ništa me dalje nije pitao, a i da jeste, ne bih mu ništa odgovarala. Ovo je u redu, jer mi pošta još uvek stiže na njegovu adresu. Pitao je moju drugaricu onog jutra posle finala gde ću ja, kako ću i tako neke gluposti, a to više nije njegova stvar i nema potrebe da komuniciramo ako ne moramo.

Budući da se nije posle "Elite" vraćala u Ivanov stan, Jelena je otkrila je gde je prespavala.

- Spavala sam kod najbolje prijateljice, tu sam i dalje. Selim se već danas u novi stan u kom ću živeti sama.

Informer

 

Ilićka zatim dodaje da ju je Rajačić mnogo razočarao. 

- Uroš i ja nismo imali kontakt od finala uopšte, jesmo samo na Instagramu, gde smo razmenili po poruku. Imam dovoljno godina, shvatila sam i sve mi je jasno. Neću se javljati Urošu bez obzira šta bude bilo, a znam da ćemo se sresti na žurki, u emisijama... Nemam šta ja tu, sve sam zaključila i sve mi je jasno - rekla je Jelena i nastavila:

Informer

 

- Na finalu mi se žalio da je dobio milion poruka, klipova, svašta nešto u vezi Ivana i mene, davao je milion različitih izjava, svaki intervju mu je različit. Kontradiktoran je, nikako da kaže nešto. Mislim da je više tamo sa mnom razgovarao i provodio vreme da ga neko ne bi osuđivao, da bi izbegao pritisak. Rekla sam mu da ga niko ne tera da sedi sa mnom, on mi je pričao da mu je lepo, ali meni je sada sve jasno - rekla je Jelena za Pink.rs.