Autor: Informer/A.S.

15.07.2024.

17:37

Foto: ATA Images

Džet set

"Za sada je takva situacija": Ša ispričao kako se slažu Miona i on nakon izlaska iz rijalitija, spomenuo i njenu porodicu

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imali su turbulentan odnos u rijalitiju, zbog čega im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost nakon napuštanja Bele kuće. 

Aleksić se sada oglasio za medije i tom prilikom je ispričao da se Miona i on odlično slažu, što je i očekivao. 

Informer

 

- Funkcionišemo super, verovali ili ne. Uopšte se ne svađamo, ne raspravljamo. Kao što sam pričao i tamo, uticaj svega, prostora, ljudi... Pitanja, potpitanja, ljudi koji skaču non-stop i kače se na priču. Sada napolju nema tih propratnih stvari - pohvalio se Nenad, a potom otkrio da je Mionu odvezao u rodni grad, gde se zadržala svega nekoliko sati.

- Juče je bila u Kragujevcu, ja sam je vozio. Pričala je sa njenima, vratili smo se... Otišla je na nekoliko sati, da priča s njima i uzme neke stvari. Ja nisam ušao kod njih u kuću, nisam bio blizu, čekao sam je negde.

Informer

 

Na pitanje kako je prošlo novo Mionino suočavanje sa porodicom koja njega ne podržava, rekao je:

- Standardno, oni su terali njihovo, ona njeno... Za sada je takva situacija, videćemo otom-potom. Na nama je da pokažemo suprotno od onoga što misle. Ono što je sigurno jeste to da smo zajedno, u Zemunu smo.

Informer

 

Njegovi su, s druge strane, znatno raspoloženiji od Jovanovića.

- Keva sve super, pozdravila je Mionu, rekla je da se ne svađamo, da pokažemo vremenom da smo okej. Burazer, snajka, ćale, svi sve super. Tu nema nikakvih problema, samo njeni još da spuste loptu - rekao je on za Pink.