Autor: Informer/A.S.

15.07.2024.

22:12

Foto: Informer

Džet set

Nikolina Pišek traži ekshumaciju tela Vidoja Ristovića! Miša Grof kipti od besa, ona se ovim rečima obratila svekru

Istoričar umetnosti, Vidoje Ristović iznenada je preminuo osmog maja 2022. godine, usled srčanog zastoja

Vidoje je sahranjen u Beogradu, ali njegova supruga, Nikolina Pišek, želi da njegovo telo premesti u Zagreb. Ona se tim povodom javila svom svekru, Miši Grofu, koji nije mogao da sakrije bes što Pišekova traži eshumaciju tela njegovog pokojnog sina. 

Informer

 

- Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Sad kad vam budem ispričao šta je njoj palo na pamet, bićete šokirani, kao što sam i ja. Tražila je ekshumaciju tela mog sina. Zvanično je podnela dokumentaciju za to. Sada ima na umu da ga sahrani u Zagrebu. Ona me je lično zvala i to mi saopštila. Pitao sam je zbog čega to radi. To je ludost. Sigurno ona planira da umre, pa da je ja sahranim na njegovom mestu. Zamislite kada me je pozvala, kaže ona meni: "Ja sam računala da ste vi umrli." Na to sam joj rekao da ne mogu pre nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima - tvrdi Miša.

Informer

 

Prema njegovim rečima, Nikolina ima nameru da Vidoje počiva u grobnici pored njenog oca.

- Moj sin je sahranio njenog oca i napravio mu grobno mesto. Kada je umro, on je prvim avionom odleteo u Zagreb, boravio tamo nekoliko dana da bi se sve završilo kako treba i vratio se. Ma ne znam gde je nađe. Tu je početak kraja mog sina kada je počeo s njom. A kakav je to čovek bio. Ona se slika, da vam ne kažem kako, u bazenu i šalje slike. Strašno - zaključuje on.

Informer

 

Nikolina nije bila preterano raspoložena da priča o svekru i pokojnom suprugu.  

- Ja bih samo da on i Vidojeva bivša supruga, Lana Janković, zaborave i na mene, kao što su zaboravili na postojanje Une, Vidojeve kćerke, i konačno nas puste da na miru živimo svoj život bez sudova, parnica, nerealnih potraživanja, lažnih svedoka i pretnji. I da konačno u Srbiji počnu da rade svoj posao i da bi bilo vreme da se dve i po godine nakon smrti mog supruga konačno dogodi ostavinski postupak - poručila je Nikolina za "Kurir".