Autor: Informer/K.Ć./A.S.

16.07.2024.

07:02

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Svi su bili pripremljeni za rijaliti": Nadežda oplela po učesnicima "Elite", ovo je Tomi i njoj posebno zasmetalo (VIDEO)

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima tradicionalno održala žurka, a pored takmičara iz sedme sezone rijalitija, na proslavu su došli i bivši rijaliti učesnici. 

Među njima su se našli i Toma Panić i Nadežda Biljić. Oni su za medije istakli da nisu pratili rijaliti, zbog obaveza koje su imali. 

Informer

 

- Nismo pratili ovu sezonu rijalitija zato što naš sin Longo želi da gleda samo crtaće i onda kad on zaspi, mi se trudimo da i mi odemo na spavanje što pre jer moramo da ustajemo u sedam sati ujutru. Gledali smo superfinale, isto tako smo pratili ponešto zajedno, gledali smo dok je Nadežda bila unutra, kad je pevala - rekao je Toma, pa se osvrnuo na pobednicu rijalitija, Anitu Stanojlović. 

- Da sam nešto pratio, pa i da kažem, ali ko god da je pobedio, mi ne bismo imali šta da vam kažemo jer nismo pratili rijaliti. 

Informer

 

Toma je zatim ispričao da mu se nije svidelo to što su se roditelji pojedinih elitara mešali u rijaliti. 

- Nije mi se svidelo kada roditelji igraju rijaliti, meni je ono bilo... Da ne bude da sam ja svetac i pričam neke gluposti, ali tako sam i ja za moje roditelje pričao, mislim da se malo pogube u nekim glupostima, jer ipak to traje deset meseci. Mi smo to osetili na svojoj koži i znamo da uopšte nije dobro kada se porodica meša. Ipak sve se promeni kada se izađe iz rijalitija - rekao je Toma. 

Informer

 

Nadežda se zatim nadovezala na priču i rekla da su se za ovu sezonu rijalitija, učesnici baš spremali, što se vidi po njihovim taktikama i ponašanju. 

- Po mom mišljenju, ono što sam videla je da su svi pipremljeni za rijaliti. Mislim da smo Toma i ja bili iskreniji u rijalitiju. Baš smo pre neki dan pričali o tome, prespremni su svi za rijaliti. Tačno znaju u kom trenutku šta da kažu, kome da kažu i u koju kameru da pogledaju. To se odnosi na nove učesnike, stariji nemaju taktiku i to se vidi. To je rijaliti, svako ima pravo da ga igra kako hoće. Mislim da smo mi u našoj sezoni bili spontaniji i iskreniji, nego ovi rijaliti učesnici - rekla je Nadežda.