15.07.2024.

23:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Teodori nije pomoglo ni to što je poznata da je Anđelova majka zavoli!" Anita "udarila" na Džehvu: Poštovala sam ga, za razliku od nje

Anita Stanojlović zauzela je prvo mesto u rijaliti programu "Elita 7". Bivša žena Jovane Tomić Matore osvojila je 50.000 evra, a iz Šimanovaca je izašla zaljubljena u Anđela Rankovića.

Ona se večeras, na velikoj proslavi povodom kraja druženja, dotakla brojnih aktuelnosti, među kojima su Anđelova majka, ali i buran odnos sa Tomićevom.

Informer

 

- Nisam se čula sa Anđelovom majkom. Nisam ni sa majkom lepo popričala. Od njegovih drugara sam saznala da su njegovi "za", a sumnjam da bi me lagali. S obzirom na to da sam njegova žena, razgovor sa njima će se desiti. Nemam strah od njegove majke. Prema njemu sam se ponašala sa puno ljubavi, poštovanja i pažnje. Za razliku od Teodore Džehverović. Njoj ni to što je jedna od najpoznatijih pevačica nije pomoglo da Anđelova majka nju zavoli - priča Anita, a zatim otkriva da je Jovanu prijavila policiji:

Informer

 

- Prijavljena je Matora policiji, a što se tiče telefona koji je kod nje - ne zanima me. Ne plašim se ničega. Može da iznosi šta želi. Podnela sam i tužbe protiv nje. Telefon mi ne treba jer mislim da bi me terao maler kada bih ga uzela nazad. Samo želim da stavim tačku na sve to.

Ceo intervju Anite Stanojlović pogledajte u video-zapisu ispod teksta.