Autor: Informer/K.Ć./A.S.

16.07.2024.

08:02

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Matora brutalno o "aferi bajadera"! Tomićeva zapretila bivšoj ženi, najavila da će uskoro cela istina izaći na videlo (VIDEO)

Javnost danima unazad ne prestaje da bruji o navodnoj "aferi bajadera". Naime, na mrežama su se pojavili snimci na kojima se vidi kako Anita Stanojlović ulazi u hotelske sobe sa nepoznatim muškarcima. 

Sada je za Informer njena bivša supruga, Jovana Tomić Matora, otkrila da je to samo deo, kao i da će prava istina tek izaći na videlo. Pored toga, Jovana je otkrila da je o navodnoj aferi nešto načula i pre njihovog venčanja, ali da je verovala Aniti i da je sebe ubedila da ništa od toga nije istina. 

Informer

 

- Malo su se zeznuli ako su mislili da neće da izađe drugi deo istine, sve ono što sam ja pričala. Drago mi je što su se neki ljudi, koji su shvatili da pričam istinu, pozabavili celom situacijom. Znam da ljudi koji mene podržavaju i ostali zadrugari, znaju da ne bih lagala za takve stvari. Meni je pre našeg venčanja sve to rečeno i ja sam verovala svojoj ženi koja je govorila da ništa od toga nije tačno. Ona mi je govorila da to ništa nije istina i da je taj čovek nju smarao, da je ona poslala poruku njegovoj ženi. Kada se sve izdešavalo sa nama u rijalitiju, Žana mi je došla i potvrdila celu priču i rekla da se malo strpim i da je peckam i da će u "Narod pita" sve izaći na videlo - rekla je Jovana, pa nastavila: 

Informer

 

- Trojica, četvorica momaka je tu bilo. Baš onako lepo, jedna mlada dama se snašla u Beogradu, kada je došla da potpiše ugovor za rijaliti. Živ je čovek, nije sapun da se istroši. Nikada je nisam pitala o njenom životu, ona mi je sama pričala o bivšim momcima. Slepo sam joj verovala, ali nije svakako prva kojoj sam verovala. Verujem da ću još svašta videti i naći o Aniti - rekla je ona za Informer. 

Matora je zatim ispričala da se oduševila kada je videla da joj je bivša devojka poslala poruku. 

- Monika Horvat mi je takvu poruku poslala, tako me je dirnula, da sam se ja rasplakala. Ja sam bila gadna prema njoj jer još uvek nisam prebolela Sanju i baš sam bila loša prema Moniki. Ona mi je poslala jednu tako lepu poruku, gde mi se izvinjava za sve reči koje mi je izgovorila, mene je to dirnulo, pa sam joj rekla da sam joj sve oprostila. Ne mogu da verujem da mi se bar jedna bivša devojka javila i da me nije opljuvala - rekla je Matora, a ceo intervju možete pogledati u videu ispod.