16.07.2024.

10:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Džet set

"Gde ti je dečko da te brani?": Ivan Marinković žestoko isprozivao Jelenu nakon Žaninog napada na nju (VIDEO)

Sinoć je na žurci koja je organizovana povodom završetka rijalitija "Elita" došlo do incidenta između bivših učesnica Žane Đorđević i Jelene Marinković.

Nakon što je Žana nasrnula na Jelenu i lupila joj šamar, a zatim bacila na pod, šutirala je i čupala za kosu, bivši suprug Marinkovićke joj je prišao prvo da proveri kako je, a zatim je počeo da je proziva.

Informer

 

Naime, Jelena je prevarila Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem dok su bili u "Eliti", a aferu je krila puna dva meseca. Uroš je to veče bio na žurci, ali nije bio uz Jelenu, na šta joj je Ivan ukazao. 

Informer

 

- Gde ti je dečko da te brani? Onaj koji ti šutira psa, Beku! To si ti, to si ti... Onaj koji ti šutira Beku, a ti gledaš snimak na kojem ti šutira Beku i ti se je*eš sa njim - rekao je on, na šta mu je ona dobacila:

Informer

 

- Ma ti si sramota! On uživa u ovome - odbrusila mu je ona, a on je nastavio:

Informer

 

- Ne, ne uživam, žao mi je. Je*ao bih joj mamu sad u pi*ku. Ali eto, to je ona, to je ona uradila. Je*ala se sa ovim koji joj je priznao da je šutirao Beku, ona je žena koja kaže da voli psa!

Kako je izgledao Žanin napad na Marinkovićku možete pogledati OVDE., a kako je izgledala svađa Ivana i Jelene možete pogledati u videu ispod.