16.07.2024.

11:47

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Roditelji i baka su me razočarali" Miona i Ša otkrili kako je protekao razgovor sa njihovim porodicama: "Reakcija je neprimerena"

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša pojavili su se sinoć na žurci koja je organizovana povodom završetka "Elite".

Njihovo učešće obeležile su brojne svađe koje su uticale ne samo na njihovu vezu, već i na njihove bližnje koji su bili potreseni prizorima koje gledaju na malim ekranima, a Miona je prokomentarisala reakciju svoje porodice na superfinalu "Elite", te priznala da je razočarana.

Informer

 

- Baka je burno reagovala, svađale smo se i pre ulaska u rijaliti, mislila je da će Beograd da me proguta. Nisam htela da radim u nekoj apoteci, da nađem nekog finog gospodina, ovo nije 15. vek - rekla je Miona i dodala:

Informer

 

- Moji se toliko mešaju, ne znam zašto, razočarali su me roditelji, baka... Njihova reakcija na finalnoj večeri je neprimerena, idu protiv mene.

Reper je burno reagovao na komentar Mije Borisavljević sa kojom je nekada sarađivao, koja je rekla da je njegova karijera uništena nakon scena koje je pravio u rijalitiju.

Informer

 

- Mia Borisavljević je rekla da mi je karijera uništena? To je jako ružno što kaže, samo ću joj reći - nema na čemu! Nema na čemu, Mia... Vezano za njenu karijeru... Ako me razumete šta hoću da kažem. Moja karijera će biti gotova kad ja budem želeo - rekao je Ša besno.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.