16.07.2024.

13:15

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Instagram anita_stanojlovic_official

Džet set

Anđela i Bojana napravile haos na žurci! Šparavalo ispolivala pobednicu, pa zajedno nasrnule i na Đedovića! (VIDEO)

Tokom žurke povodom završetka rijalitija "Zadtuga Elita 7" Anđela Šparavalo polila je vodom pobednicu Anitu Stanojlović. Svi prisutni bili su šokirani neprijatnom situacijom, a Anita ne zna šta je uzrok Anđelinog agresivnog ponašanja. Vidno revoltirana i besna jer je potpuno mokra opisala je pred kamerom Informera kako je došlo do incidenta.

Informer

 

- Otišla sam kod Terze, s kojim sa razgovarala o utiscima po dolasku kući. Odjednom me neko poliva, okrećem se u šoku i vidim Anđela me poliva! Odjednom sam cela mokra! Ne znam zašto me je polila, ja sam u šoku! Nisam celo veče ni videla nju i Bojanu. Krenula sam za njom i onda vidim Bojanu koja dolazi i unosi mi se u lice, na šta to liči! - kaže Anita i dodaje da je zbog ovakvih stvari i pobedila jer je preživela sve i svašra i razna maltretiranja.

Stanojlovićeva s,matra da uzrok incidenta zbog kojeg su Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović izbačene sa žurke, leži u ljubomori.

-  Očigledno je Bojana previše zaljubljena u mene, a Anđela to ne može da prihvati, pa je iz nekog revolta ili ne znam već čega, ovo uradila. Videla je verovatno napolju da je Bojana odlepila za mnom, pa me sada mrzi. Malopre sam čula da je Bojana izjavila da Anđela pokušava mene da kopira, moje ponašanje. Očigledno je ukapirala da se ja sviđam Bojani pa je iz tog razloga ili nekog drugog želi da bude ja...- besno kaže pobednica.

Informer

 

Svoju krivicu u ovom događaju ne vidi jer kaže nijednim svojim postupkom nije isprovocirala reakciju Anđele Šparavalo.

- Šta sam ja kriva ako se sviđam Bojani, ja sa njom nisam imala nikakav kontakt. S Bojanom sam se svađala najgore moguće. Katastrofa ovo ni na šta ne liči, mokra sam cela! - rekla je Anita.

U trenutku napada na nju njen dečko Anđelo bio je na intervjuu u studiju pa nije mogao da je odbrani. Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo posle polivanja Anite nastavile su da prave haos, napale su Marka Đeedovića, pa je regaovalo obezbeđenje i njih dve su izbačene sa žurke.