17.07.2024.

11:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Fina je devojka, pozdravljam je": Janjuš otkrio sve o navodnoj partnerki kojoj duguje novac i vanbračnom sinu (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš dane po izlasku iz rijalitija proveo ja se ćerkicom Krunom, a bio je šokiran kada je čuo priče da je on u dogovoru sa bivšom suprugom Enom uticao na neka događanja u rijalitiju. Posle svega što mu se dogodilo tokom poslednjih 10 meseci on kaže da se bori. 

Informer

 

Aneline izjave nakon finala da joj nije čestitao i da ga ona još voli nije hteo da komentariše već je novinarima poručio da je pozdrave. 

- Ćerka mi je vratila osmeh na lice posle pakla koji sam preživeo, ona me je sačekala kod kuće - kaže Janjuš.

Na pitanje o detetu koje je mogao da ima sa Aneli i da li mu je žao što ga je isključila iz donošenja odluke o prekidu trudnoće Janjuš kaže da je "ona isključila sve". Nije više bio raspoložen da govorio o Ahmićevoj, a slično je reagovao i na pomen Maje Marinković.

Informer

 

Tokom njegovog boravka u rijalitiju oglasila se Jelena iz Zagreba, koja je navodno bila u vezi sa njim. Ona tvrdi da je bivši košarkaš od nje pozajmljivao novac koji joj nikad nije vratio.

- Pa dobro to je jako lepo, to je veoma dobra devojka i da je pozdravim ovim putem - našalio se Janjušević pa onda u istom tonu dodao i da je tačno da ima vanbračnog sina i da se zove Milisav, da ima 21 godinu i živi u selu kod Kolašina. 

O čemu je još Marko govorio pogledajte u videu ispod.