16.07.2024.

17:35

Foto: Foto: ATA images

Džet set

"Laže, laže!" Maja i Stanislav se sporečkali na žurki, MMA borac joj postavio uslove za vezu: Ako bude normalna...

Maja Marinković pojavila se na sinoć, 15. juna, na žurki povodom završetka "Elite 7" sa Stanislavom Krofakom. Starleta i MMA borac pomirili su se po izlasku sa imanja, a sada su progovorili o prirodi svog odnosa.

- Sutra u 9 imam pregled kod doktora i idem u Zagreb - rekao je Stanislav, pa otkrio da nije po prirodi ljubomoran i da mu ne smeta da njegova devojka ode na more sa drugaricama.

Informer

 

- Ići ću i ja na more sa Majom u Budvu, a iako ode sama sa prijateljicama, nema problema. Nisam ja ljubomoran. Mi smo prijatelji - istakao je on.

- Što sad tako pričaš? Laže - rekla je Maja.

- Ja sam rekao, najpre ćemo da se družimo, ako to potraje, ući ćemo u vezu. Imao sam ovaj haos, imam sad uskoro operaciju, nos operišem. Moguće je da ću biti na oporavku kod Maje. Ako ona bude normalna, voleo bih da tako ostane, da budemo u vezi

Informer

 

- Evo, na primer, juče sam došao, nemamo nikakvih problema. Sada kada odem u Zagreb, ako ne bude smarala, gde si, šta si, ako to bude u granicama normale, to ide ka tome da bude kako treba. Nije ovo probni period, da mediji počnu pisati da smo u vezi i ja odem u Zagreb, nema me 10 dana u Beogradu. Neću da ispadnem folirant - objašnjavao je Stanislav.

- Malo bezobrazno priča, pa ćemo videti - dobacivala je Maja, koja je otkrila da je njen otac, Taki, ljut na nju zbog njenih ljubavnih izbora.

- Taki je nervozan, nismo se čili ceo dan. On ima svoj stav kog se drži. Nadam se da će to biti sve u redu. Moj život moja pravila. Kritika i savet su dobrodošli, sve ostalo ne dolazi u obzir. Ja sam spremna da se odričem zbog ljubavi - zaključila je Maja za Blic.