16.07.2024.

20:57

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Matora "uhvaćena" u laži: Izjavila da ju je Anitina tiktokerka zvala da se vide, ona se oglasila i raskrinkala je

"Elita 7" je završena, međutim, šou se nastavlja izvan zidina "Bele kuće". Jovana Tomić Matora iz rijalitija je izašla bez Anite Stanojlović, a na sinoćnoj žurki sabrala je utiske u razgovoru za Informer, kada je otkrila da ju je Matea Car, izvesna tiktokera iz Hrvatske koju su povezivali sa Stanojlovićevom, zvala na ručak.

Informer

 

- Rekla mi je Matea da čeka moj poziv da idemo na ručak. Rado ću ići sa njom. Znam da se udala, čestitaću joj, otići i odneti joj kovertu. Radujem se našen susretu. Sad ću ja zapratiti njenu ženu, pitaću je da ih razmenimo (smeh).

Informer

 

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, ali i saznali detalje razgovore Matee i Matore, kontatkirali smo je, koja je demantovala rijaliti učesnicu.

- Nismo se čule, nikakav kontakt nismo imale otkad je ušla u "Elitu 7", osim onog u Šisa baru. Nije Matora zapratila moju ženu, a ako i zaprati, ja znam za koga sam se udala. Nemam problem ni da se prate na društvenim mrežama. A, što se kuverte tiče, može, raširenih ruku čekam - kaže tiktokerka za Informer.